idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

“Yoldaşlar, işçiler!

Unutmayın, artık siz kendiniz devleti kontrol ediyorsunuz. Eğer siz birleşmez ve bütün devlet işlerini kontrolünüz altına almazsanız, kimse size yardım etmeyecek. Sizin Sovyetleriniz, bundan böyle devlet otoritesinin organları, bütün iktidarın meşru bedenidir.

- Lenin

“Lenin Ekim Devrimi'nden 4 yıl sonra devrime ilişkin konuşmasında şöyle kaydediyor: Biz bu eserin yapımına başladık. Ne kadar zamanda, ne zaman, hangi ulusun proleterleri bu eseri sonuna vardırırlar bunun öze ilişkin bir önemi yok. Önemli olan buzun kırılmış, yolun gösterilmiş ve açılmış olmasıdır.” Ekim Devrimi öğretmendir. Devrimin tarihini incelemenin sınıf savaşımına katkı sunması amacıyla Resimli Büyük Ekim Sosyalist Devrimi Tarihi - Rusya'da Ay Ay 1917 Yılı'nı okurlarımıza sunuyoruz.”

“Resimli Büyük Ekim Sosyalist Devrimi Tarihi 1917, içinde bulunduğumuz devrimler çağında, kazandırdığı somut deneyimlerle işçi sınıfına yol gösteren Ekim Devrimi'ni anlatıyor. İşçi sınıfının örgütlü gücüyle tarihin çöplüğüne atılacak olan kapitalist sistem ilk defa Paris Komünü ile sarsılmıştı. Kapitalizmin en yüksek aşaması olan emperyalizm çağında ise Ekim Devrimi sosyalizmi, kurtuluşun yolunu gösterdi. İşçi sınıfı Bolşevik Parti önderliğinde sovyetlerde örgütlenerek iktidarı aldı. Sosyalist devrimin, işçi sınıfı iktidarının bir ütopya olmadığını, işçi sınıfının örgütlenerek burjuvaziyi yerle bir edebileceğini kanıtladı.
“Resimli Büyük Ekim Sosyalist Devrimi Tarihi - Rusya'da Ay Ay 1917 Yılı, devrimler çağına rengini veren Ekim Devrimi'ni derinlemesine sunuyor, o günlerin siyasi gelişmelerini, Sovyet örgütlenmesini belge, fotoğraf ve alıntılarla gözler önüne seriyor.

Kaldıraç Yayınevi”

“Bu eser, ne bir tarihsel çalışma ne de bir kurgudur, ikisinin birleşimidir. Diğer tarihsel çalışmalar gibi, belgesel materyal açısından zengindir. Belgeler her bölümün bir kısmını oluşturur. Ancak anılardan alıntılar ve o dönemin romanları da metnin içinde yer bulmaktadır. Kitap, hem belgesel fotoğraflar hem de büyük sanatçıların eserlerinin reprodüksiyonları ile resimlendirilmiştir. Sonuç; Rusya'da daha aydınlık bir gelecek için mücadele eden milyonlarca insanın etkileyici resmini ay ay ortaya koyan, canlı ve iyi belgelenmiş bir hikâyedir.

“Okuyucu 1917'ye, geçmişe bir yolculuğa çıkarılmaktadır. Bu yolculukta gerçekleşen büyük olayları görüp anlayabilecek, böylece Rusya'nın politik, ekonomik ve kültürel yaşamında yaşanan geniş kapsamlı değişimlerin doğasını kavrayabilecektir.

Isaac Mints”

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Katkıda Bulunanlar
Yazar:Albert Nenarakov
Çevirmen:Göksel Kılınç

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.