idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

19. yüzyıl sonlarında Güneybatı Anadolu'nun antik Lykia bölgesinde ilk incelemelerini yapan Avusturyalı bilim adamlarının 1892 yılında düzenlediği üçünçü geziye, Avusturyalı istihkam yüzbaşısı Ernst Krickl da katılmış ve yaptığı çizimler, çıkardığı haritalar ve çektiği fotoğraflarla, Lykia araştırmalarının bu aşamasına önemli katkılarda bulunmuştu. 1892 Lykia Günlüğü, Ernst Krickl'ınbu gezi sırasında çektiği fotoğraflarla tuttuğu notlardan oluşan çok değerli üç albümü, yüz yılı aşan bir sürenin ardından, tıpkıbasımları ve günümüz değerlendirmeleriyle yeniden gün ışığına çıkarıyor. 1892 Lykia Günlüğü'nde 19. yüzyıl sonlarının genç bir istihkam subayı, kendisine bütünüyle yabancı ama bugün bizim için bile birçok şeyiyle değişmiş bir dünyayı dönemin önemli bilim adamlarının eşliğinde gezerken, bize de adım adım gezdiriyor, anlatıyor, tanıtıyor.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 319

Baskı Yılı: 2005


Dili: Türkçe
Yayınevi: Suna ve İnan Kıraç Vakfı
Katkıda Bulunanlar
Yazar:Ernst Krickl
Kitap Tasarımı:Ersu Pekin
Proje Danışmanı:A. Vedat Çelgin
Proje Koordinatörü:Samih Rifat
Yazılar:Bülent İplikçioğlu,Nezih Başgelen,Hansgerd Hellenkemper
Çevirmen:Filiz Dönmez Öztürk,Z. Zühre İlkgelen
Fotoğraflar:Ali Konyalı,Erdal Yazıcı

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.